Pösmunkar

Vi på IKEA har släppt en ny serie möbler. Serien kallas för "Pösmunken" och är, mer eller mindre, en saccosäck med hål i mitten. Det ser ut som en munk. Vi på IKEA hoppas att "Pösmunken"-serien blir en hit bland hushåll runtom i världen.

Det finns två variationer att välja mellan av "Pösmunken". Den ena är lite hårdare än den andra. Vissa gillar mjukt, vissa gillar hårt.

"PÖSMUNKEN SHAOLIN"
Först ut har vi "Pösmunken Shaolin". Denna "Pösmunk" är väldigt enkel och behändig. Vi har funnit inspiration från Asien där Shaolinmunkar ger upp allt - då menar vi verkligen allt, till och med håret - för att lära sig karate. "Pösmunken Shaolin" är inte mycket sämre. Vi har utfört komplicerade tester på denna enkla och anspråkslösa möbel. Testerna innefattar bland annat månadslånga fastor, utomkroppsliga erfarenheter på grund av meditation, löpningar uppför Huangshan, dykningar i Gula Floden samt fullkontakt sparring mot Karate-Kid i fem timmar.

Viktigt att notera är att färgerna är relaterade till bältesfärgerna i Karate.

"Pösmunken Shaolin" passar utmärkt för den pretentiöse tillsammans med en Franz Kafka bok i ena handen och ett lagrat Pinochet de Blanc-vin - helst årgång 1467 - i andra.



Färg: Svart, vit, röd, blå, grön, gul, orange.
Diameter: ENMILJONMILJARD milimetrar.
Tjocklek: ENMILJARDMILJON kilometrar.

"Pösmunken Shaolin" - Som att få karate i röven.

"PÖSMUNKEN BAKVERK"
"Pösmunken Bakverk" är en (nästan) riktig munk att sitta på. Dess degiga sittyta gör att rumpan lämnar efter sig ett avtryck i dynan, därmed minns "Pösmunken Bakverk" hur du sitter när du sitter som mest bekvämt.
Enligt Zoctor Doidberg, doktorand i Soffpotatisism, är det som att få "socker i röven".

"Pösmunken Bakverk" passar utmärkt för livsnjutaren som med jämna mellanrum kör Star Wars-maraton på 10 timmar utan att ens känna träsmak i röven. "Pösmunken Bakverk" passar även för alla godisälskande mammor som känner att de behöver koppla av en stund efter en dags slit. Men för Guds skull, ät inte upp den!



Färg: Chokladbrun, guldgul, rosa, vit. Strössel är frivilligt att välja.
Diameter: ENMILJONMILJARD milimetrar.
Tjocklek: ENMILJARDMILJON kilometrar.

"Pösmunken Bakverk" - Som att få socker i röven.

(OBS. "Pösmunken Shaolin" får plats under sängen.)

Creds till Mati Bengtsson för bilder samt idébollning.

0 kommentarer: