Det räcker nu

Det räcker nu med allt jävla kaos. Det räcker nu med allt som rör om i grytan, som kokar i kitteln. Det räcker nu, det behöver inte ens tjuda. Det räcker nu, ställ av grytan från plattan, för det blir för varmt. För kaotiskt. Och jag klarar inte av kaos.

Det räcker nu. Jag klarar inte av en sekund till av det som uppdagas i kaoset. Det räcker nu, för jag vill ha lugn och ro.

Det räcker nu, så bara låt mig vara.

4 kommentarer:

fridi sa...

talk to me, i'm your guy.
puss och kram från fridi

Anonym sa...

Fan va du luktar sunk och avskräde.
De otrognas svett har gnidits in i ditt anlete och snart är förvandligen fullbordad, ett sant aber av sitt sanna jag.
Res dig upp mot förtrycket och drogernas mästare, res dig från rännstenen och slå ut med dina poetiska ord giftpilar som förintar dina förföljare, som fördriver skuggorna sm hungrar efter din lust. Res med tanken dit få vågar åka och insup den godhet som våran österländska lära förtäljer oss. Ett sant poetiskt mästerverk med en somatisk uppväckare.
Låt din misströst och törst leda dig till det land vi alla drömmer om i lönndom.

Per sa...

Danke, Fridelie.

Och vem fasen den anonyma än är. Det land vi alla drömmer om i lönndom är landet där ingen sticker en i ryggen. Välj sida nu, för några står någon annanstans.

Anonym sa...

Just det landet, det självlysande landet. Det landet där folk går på huvudena uppåner, därför är deras lotusfötter högs av alla.
Den trancendentala världen som våran värld är en perverterad reflektion av. Den världen, res dig upp och se det du söker efter, se det med hjärtat.
Vrindavana skogarnas skog!